Nascuda en la Patagònia (Argentina), professora de  Belles Arts, empresària i apassionada de Bétera. Així és Elena López Andreoli, l’artista que presenta a tota la població les seues obres dins de l’exposició “Bétera amb mirada de dona” des del 23 d’octubre fins al pròxim 3 de novembre, de 18.00 a 20.30 hores, a l’Ajuntament Vell.

Sobre el llenç, les pinzellades de pintura dibuixen amb tècnica i molt de sentiment, ja que com ella afirma: “La millor manera de pintar és amb el cor”, els llocs més emblemàtics de Bétera com són el seu Ajuntament, l’estació de tren, el castell o la Torre Bofilla, entre altres. L’argentina es declara enamorada de la localitat: “Vaig quedar encantada amb la seua geografia i molt identificada amb la seua gent”.

L’empresària i artista anima a tots els veïns a visitar l’exposició i a mirar més enllà del que ja coneixen perquè assegura: “Cada racó de Bétera és un descobriment, hi ha molts tresors amagats dins del paisatge”.

La que també va ser ambaixadora cultural de la seua província natal va aplegar a Bétera per motius de treball i des del primer moment confessà sentir-se identificada amb la població: “Sent a Bétera com ma casa, és el meu lloc del món”, va assenyalar.Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment