Nascuda en la Patagònia (Argentina), professora de  Belles Arts, empresària i apassionada de Bétera. Així és Elena López Andreoli, l’artista que presenta a tota la població les seues obres dins de l’exposició “Bétera amb mirada de dona” des del 23 d’octubre fins al pròxim 3 de novembre, de 18.00 a 20.30 hores, a l’Ajuntament Vell.

Sobre el llenç, les pinzellades de pintura dibuixen amb tècnica i molt de sentiment, ja que com ella afirma: “La millor manera de pintar és amb el cor”, els llocs més emblemàtics de Bétera com són el seu Ajuntament, l’estació de tren, el castell o la Torre Bofilla, entre altres. L’argentina es declara enamorada de la localitat: “Vaig quedar encantada amb la seua geografia i molt identificada amb la seua gent”.

L’empresària i artista anima a tots els veïns a visitar l’exposició i a mirar més enllà del que ja coneixen perquè assegura: “Cada racó de Bétera és un descobriment, hi ha molts tresors amagats dins del paisatge”.

La que també va ser ambaixadora cultural de la seua província natal va aplegar a Bétera per motius de treball i des del primer moment confessà sentir-se identificada amb la població: “Sent a Bétera com ma casa, és el meu lloc del món”, va assenyalar.Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment