Betera cel copiaLa formació política sense representació a l’Ajuntament de Bétera, Esquerra Unida, ha presentat una proposta perquè el consistori s’adherisca al manifest “Per un finançament i unes inversions justes per a la Comunitat Valenciana” promogut per la CEV i els sindicats CCOO i U.G.T.

En la proposta es proposa exigir “una reforma immediata del sistema de finançament que establisca  un nou model amb recursos suficients i repartits equitativament entre totes les autonomies, que possibilite que als valencians i valencianes tenir uns serveis públics fonamentals dignes i exercir les competències pròpies”.

També es planteja exigir, “un repartiment de les inversions i una execució que acabe amb el dèficit inversor a la Comunitat Valenciana, que compense en tot cas la insuficiència inversora dels darrers anys i dedique una quantitat de recursos ajustada al nostre pes poblacional”.

Així mateix, la proposta de moció sol·licita que es reconega a la Comunitat Valenciana el dèficit de finançament acumulat directament pel mal funcionament dels diferents sistemes de finançament i l’establiment de mecanismes de compensació perquè el nou model no comenci llastrant la injustícia diferida de els anteriors.

EU Bétera sol·licita que “l’Ajuntament done suport a la manifestació que s’ha convocat per al pròxim dia 18 de novembre i que fins al moment ja ha estat recolzada per més de 50 entitats socials (sindicats, partits polítics i moviments socials), per recolzar la proposta de una reforma del sistema de finançament”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment