13497036wEFE. El ple de la Diputació de València ha aprovat per unanimitat una declaració institucional on condemna les agressions físiques i verbals, acompanyades per l’exhibició de “simbologia nazi”, que van protagonitzar “moviments ultres” el passat 9 d’octubre, Dia de la Comunitat Valenciana.

“Les agressions, insults i exhibició de simbologia nazi, per part de moviments ultres, entelar un dia de celebració per a tot el poble valencià, intentant interrompre el normal exercici d’expressió dels valencians i valencianes que van voler sumar-se a la marxa dins el marc de la reivindicació democràtica en un entorn de respecte i convivència”, assenyala la declaració.

S’hi recorda que l’article 21 de la Constitució Espanyola “reconeix el dret de reunió pacífica i de manifestació; drets pels quals l’Estat i les Forces de Seguretat han de vetllar per assegurar la seua lliure exercici en un entorn de seguretat i amb plenes garanties”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment