Halloween-Serra-2017Un grup d’unes 40 persones durant tot aquest any ha estat preparant un gran projecte, el passatge del terror “Benvingut als teus malsons”. Serà un passatge d’un 6/7 minuts de durada, ja que és un gran recorregut, ple de personatges i amb sorpresa final.

El passatge es farà a la casa de la cultura de Serra el dia 31 d’octubre i és totalment gratuït. Les portes obriran a les 19.30 hores i es tancaran quan ja no hi haja gent, sols un dia. Les persones que vulguen entrar pujaran fins al 3 pis acompanyats i hauran d’eixir tots sols sense pedres pel passadís.

Hi haurà gominoles per als més menuts, està totalment prohibida l’entrada de menors de 12 anys sense la companyia d’un adult i els grups màxims seran de 4 persones. Comptem amb 5 maquilladores professionals i amb una modista amb ajudants que s’han encarregat de fer totes les disfresses.

Aquest grup compta amb l’ajuda de l’ajuntament de Serra que no ha posat cap impediment en què açò és faça.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment