IMG_3211El Partit Popular de Bétera ha lamentat que el govern local cedira terrenys públics per a la celebració del Festador a Bétera, un festival en què actuava el grup “Def con Dos” i el vocalista del qual, César Strawerry, ha sigut condemnat recentment per enaltiment del terrorisme.

La regidora de Cultura, Raquel Puig, no ha tardat a respondre a les crítiques del PP: “L’Ajuntament de Bétera ha cedit l’espai a una empresa organitzadora a la qual li exigim que presente tota la documentació corresponent per a poder autoritzar l’acte, no li cedim l’espai directament als grups que actuen al Festardor”.

Puig ha afirmat que no és l’Ajuntament de Bétera “qui contracta els grups” i per tant “no ens podem fer responsables”. D’altra banda la regidora ha declarat que l’equip de govern “condemna qualsevol tipus d’enaltiment del terrorisme”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment