20171025_VII_CURSO_PRENSA_SEGURIDAD_DEFENSA_(1)

Foto: CGTAD (Bétera)

Una vintena de professionals de l’àmbit de la comunicació i la seguretat han participat en el VII edició del curs de Premsa, Seguretat i Defensa organitzat per la Universitat Catòlica de València i la Caserna General de l’OTAN a Bétera en el qual l’objectiu és crear un canal de comunicació i coneixement mutu entre el món periodístic i la institució castrense.

El curs va tenir una primera sessió teòrica el 24 d’octubre a la seu de la UCV on diversos experts en comunicació van impartir unes ponències analitzant la comunicació davant d’una situació de crisi.

Posteriorment, ahir dimecres, els alumnes es van desplaçar al Quarter General de l’OTAN a Bétera on van ser rebuts pel Cap d’Estat Major, el general de Divisió Juan Montenegro.

En la caserna de Bétera van realitzar un exercici pràctic d’encastament de periodistes en una organització operativa de l’Aliança desplegat en un escenari internacional, duent-se a terme una simulació de roda de premsa en una zona d’operacions.

Aquest curs s’emmarca en el conveni signat pel Ministeri de Defensa i la Universitat Catòlica de València per promoure i facilitar la investigació, formació i difusió de la cultura de defensa, impulsant el coneixement i col·laboració entre ambdues entitats.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment