ii_festival_darts_esceniques_2017Hui divendres, 27 d’octubre, comença a Bétera un cap de setmana ple d’espectacles teatrals que es desenvoluparan per diversos punts del poble i que tenen l’objectiu acostar el teatre al públic de totes les edats: des de xiquets fins a adults. Es tracta del II Festival d’Arts Escèniques que reuneix espectacle de diferents gèneres i que l’any passat va tenir una gran acollida entre els veïns de Bétera.

En aquesta segona edició participaran companyies La Banda del Drac, La Hongaresa o Trobadorets. Un dels espectacles més esperats és el l’associació CasaÀfrica/Keràfrica basat en la formació i interacció multidisciplinària relacionades amb Àfrica i les seues cultures que a través de la diversitat cultural africana (música, dansa, escultura i literatura, etc.) donant a conèixer la cultura africana revaloritzant d’aquesta manera la interculturalitat, la tolerància i la comunicació.

En aquest festival també s’ha comptat amb actors de Bétera de renom com Pep Ricart o les companyies de la localitat, així com d’associacions culturals del municipi com Pepeta Ricart i Zorongo Teatre. 

Des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Bétera s’anima a tots els veïns i veïnes a participar en aquests espectacles teatrals però també de les actuacions de dansa, música, humor o contacontes. L’entrada és gratuïta i es desenvoluparà en diferents espais com a Casa Nebot, el Palauet o l’Albereda.

PROGRAMA 

Divendres 27
22.30 h. Auditori Casa de la Cultura.  “MALA SANG” de Zorongo Teatre. Teatre.
Dissabte 28
12.00 h. Passeig de l’Albereda. “TRASGOS” de la Banda del Drac. Animació musical.
19.00 h. Casa Nebot. “TROBADORETS” Concert Familiar.
22.30 h. Auditori Casa de la Cultura. “CENTRAL PARK WEST” del Grup de Teatre Pepeta Ricart. Teatre.
Domingo 29
12.00 h. Casa Nebot. “CONTACONTES I DANSA AFRICANA” de Ker. Casa Àfrica.
19.00 h. Casa Cultura. “ULTRAMARINS” de la companyia La Hongaresa. Teatre.
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment