black-friday-2894130_960_720La Regidoria de Comerç, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants de Bétera, organitzen la campanya d’animació comercial “Black Friday” que tindrà lloc divendres que ve dia 24 de novembre.

Tal i com informa l’Ajuntamente de Bétera aquesta campanya de promoció té com a objectius arribar a nous clients per als vostres establiments, vendre més de determinats productes, i avançar l’eixida de les compres de regals de Nadal.

La campanya és completament gratuïta i cada establiment comercial fixara lliurement les seues promocions i descomptes. De moment ja hi ha més d’una trentena de comerços de la localitat que s’ha apuntat a aquesta iniciativa.

Comerços interessats 

Si estàs interessat a adherir-te a aquesta campanya pots enviar un mail a  afic@betera.es, indicant PARTICIPE EN LA CAMPANYA o ben cridant al telèfon 961 698 714, persona de contacte: Begoña Robles Nácher, així com a través de l’Associació de Comerciants de Bétera, confirmant la teua participació en el següent mail: info@acbetera.com, telèfon 961 601 906.

El termini per a poder adherir-se a aquesta campanya finalitza demá dimarts, dia 31 d’octubre.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment