black-friday-2894130_960_720La Regidoria de Comerç, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants de Bétera, organitzen la campanya d’animació comercial “Black Friday” que tindrà lloc divendres que ve dia 24 de novembre.

Tal i com informa l’Ajuntamente de Bétera aquesta campanya de promoció té com a objectius arribar a nous clients per als vostres establiments, vendre més de determinats productes, i avançar l’eixida de les compres de regals de Nadal.

La campanya és completament gratuïta i cada establiment comercial fixara lliurement les seues promocions i descomptes. De moment ja hi ha més d’una trentena de comerços de la localitat que s’ha apuntat a aquesta iniciativa.

Comerços interessats 

Si estàs interessat a adherir-te a aquesta campanya pots enviar un mail a  afic@betera.es, indicant PARTICIPE EN LA CAMPANYA o ben cridant al telèfon 961 698 714, persona de contacte: Begoña Robles Nácher, així com a través de l’Associació de Comerciants de Bétera, confirmant la teua participació en el següent mail: info@acbetera.com, telèfon 961 601 906.

El termini per a poder adherir-se a aquesta campanya finalitza demá dimarts, dia 31 d’octubre.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment