cartell halloween 17Tens plans per a celebrar la Nit de Tots Sants? Enguany la Junta Local Fallera de Bétera, organitza un concurs de disfresses per a la nit de Halloween.

La JLF ha citat als fallers de les cinc comissions el dissabte 31 d’octubre i a les 23:15 h per donar inici a una cercavila pels carrers del poble abillats amb les més terrorífiques disfresses per celebrar la cada volta més popular nit de Halloween.

Durant el recorregut fins a les coves de Mallorca es repartiran caramels per als més menuts. Una volta arribats al destí serà el jurat triat a l’efecte l’encarregat d’avaluar a tots els fallers i triar les millors disfresses d’enguany.

Hi haurà tres premis en cadascuna de les modalitats: xiquets i adults. Repartits els premis per les acabades de nombrar Falleres Majors de Bétera, la xiqueta Andrea Peinado i la senyoreta Luisa Motilla, la festa continuarà amb una discomòbil al mateix recinte de les coves.

La Junta Local Fallera posarà fi així una jornada on a la vesprada les diferents comissions han convocat als seus fallers per celebrar entorn de les barriades dels casals aquesta festa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment