13518924wEFE. Els sindicats de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) han convocat aturades al metro i el tramvia per a aquesta nit de Halloween i demà, festivitat de Tots Sants.
L’atur d’avui dels conductors de Metrovalencia tindrà lloc de 20 a 24 hores, coincidint amb les celebracions festives de Halloween.

Demà, 1 de novembre, data en què milers de persones visiten els cementiris, les aturades es produiran en dos trams horaris, de 11 a 13 hores i de 18.30 a 20.30 hores, segons el calendari d’aturades del comitè de vaga.

FGV ha informat que el seu personal i els vigilants de seguretat estan preparats per atendre l’increment de viatgers que es produirà en nou estacions de la xarxa, especialment en la de Sant Isidre, en què han previst la major afluència de clients de la jornada.

El metro i el tramvia a València aproparan als usuaris als voltants del Cementeri General de València, el del Cabanyal, el de Benimaclet i el de Burjassot. En concret s’espera un major nombre d’usuaris a les estacions de Sant Isidre, La Carrasca, Serrería, La Cadena, Tarongers, Benimaclet, Vicente Zaragozá, Vicent Andrés Estellés i TVV.

Per a aquesta setmana FGV ofereix serveis mínims del 50, 60 i 70%, segons dies i franges horàries, durant les aturades. Al tramvia les aturades durant aquesta setmana són demà 1 de novembre; el dissabte 4 de 9.30 a 11.30 i de 19.15 a 21.15 hores; i el diumenge 5 de 10.30 a 12 i de 18.45 a 20.45 hores.

Per la seua banda, les aturades que afecten també al metre són avui, de 20 a 24 hores; el dijous 2 de novembre de 12 a 16 hores; i el divendres 3 de 12 a 16 hores; i el dilluns 6 hi haurà una nova convocatòria de vaga per a tota la jornada.

El comitè de vaga de FGV va donar ahir a conèixer el nou calendari d’aturades, que consisteix en vint-i-dies més d’aturades parcials en les línies de metro i tramvia de València i Alacant durant els mesos de novembre, desembre i gener.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment