La festa de Halloween al carrer Goya va ser tot un èxit. Els xiquets i majors no es varen perdre la festa amb temàtica terrorífica que prepararen els veïns d’aquest carrer a Bétera. El passat dimarts 31 d’octubre el carrer es va omplir de famílies i multitud de menuts disfressats entonant el famós “Truc o tracte”.

La celebració, que du desenvolupant-se des de fa uns quants anys, ha aplegat enguany al nombre més alt de participants, la qual cosa que han agraït els veïns del carrer. Els visitants gaudiren de la decoració temorosa, la música i també del bon ambient que allí es respirava.

Però tranquils perquè no caldrà esperar fins al pròxim any per unir-se a la festa del carrer Goya. Per Nadal, concretament el dia de la nit de Nadal, tornen a tancar el carrer per fer un berenar amb les aportacions de la gent que col·labora i fins tot alquilen castells inflables per als xiquets.


Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment