trabajo betera

Imatge d’arxiu

64 veïns i veïnes de Bétera van començar a treballar ahir dijous dia 2 de novembre a l’Ajuntament de Bétera gràcies a una partida de 234.000 euros finançada íntegrament pel consistori amb càrrec al pressupost de 2017.

Concretament s’han contractat a 61 peons agrícoles que treballaran fins al 31 de desembre a jornada completa en dues àrees: agricultura i medi ambient. El seu treball es distribuirà entre la neteja dels camins rurals i carreteres i la neteja de brossa i abocadors il·legals del terme municipal.

A més s’han contractat a 3 persones que ocuparan el lloc de conserges en els col·legis de Lloma del Mas i Camp de Túria durant dos mesos a jornada completa.

Criteris de selecció

Tal com ens indiquen des de la regidoria d’Ocupació, les persones contractades són persones inscrites al SERVEF, empadronades a Bétera, aturats de llarga durada i que a hores d’ara no estaven rebent cap tipus de subvenció. A més tenen un perfil concret ja que havien de tenir coneixements i experiència en l’ús de maquinària agrícola.

“Tot i les poques competències que té l’Ajuntament de Bétera en matèria d’ocupació seguim treballant per crear el major nombre de llocs de treball per afavorir a persones que porten molt temps sense treballar”, ha afirmat Augusto Sevilla, regidor d’Ocupació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment