por_ellasLa ciutat de València acollirà el proper 12 de novembre la II Marxa contra la Violència de Gènere organitzada per la regidoria de Dona i Igualtat i la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València.

L’esdeveniment, de caràcter solidari, té com a objectiu involucrar des de l’àmbit esportiu a la societat en la conscienciació i sensibilització contra el maltractament a les dones.

La cita serà diumenge 12 de novembre a les 10.00 hores al Passeig de l’Albereda de València i totes aquelles persones de Bétera que vulguen inscriure’s a aquesta cita poden fer-ho a Casa Nebot fins al dia 9 de novembre per tan sols 1 euro.

El cost de la inscripció és d’un euro solidari, que es destinarà íntegrament a l’Associació ALANNA, entitat que treballa per a evitar l’exclusió social i afavorir la integració i igualtat de les dones mitjançant la realització de programes amb els col·lectius més vulnerables que envolten a les víctimes, com l’entorn familiar o els menors.

La regidoria de la Dona de Bétera posarà a disposició dels participants un autobús (les places són limitades) per a acudir a l’esdeveniment esportiu sense haver d’agafar el cotxe. L’eixida serà des del Restaurant Fusió a les 8.30 i la tornada a les 13.30 hores, Els dorsals de la carrera es lliuraran en pujar al bus.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment