13525867wEFE. La Conselleria de Sanitat pagarà a l’Institut Valencià d’Oncologia (IVO) un total de 161.340.000 euros durant els pròxims tres anys per atendre els pacients amb càncer que siguen remesos des dels diferents departaments de salut de la Comunitat Valenciana.

El Diari Oficial de la Generalitat publica hui l’acord entre la Conselleria i el patronat del IVO, que té com a objecte la prestació del servei d’assistència sanitària integral dels pacients amb problemes oncològics, en totes o en qualsevol de les seues fases, des de la confirmació diagnòstica fins al final de l’assistència.

Així, les modalitats d’atenció que es contemplen són: la confirmació diagnòstica, el tractament oncològic hospitalari i ambulatori, complet o per a determinades assistències, i el seguiment posterior fins a un màxim de cinc anys.

Transcorregut aquest lustre, el seguiment posterior que requerisca el pacient es realitzarà en el seu departament d’origen, llevat derivació expressa del departament per a un termini determinat. El seguiment pautat als pacients en els que s’identifique risc de càncer hereditari es realitzarà en els seus departaments d’origen.

Totes aquestes prestacions poden ser modificades durant la vigència del present acord en funció de l’avanç de les tècniques diagnòstiques i terapèutiques en oncologia, d’acord amb la valoració de la comissió de seguiment i amb el previ coneixement i autorització de la Conselleria.

L’accés dels pacients a les prestacions de l IU requerirà sempre de la remissió des dels departaments públics de salut, amb una “derivació expressa validada per la direcció del departament corresponent”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment