12969950wEl sindicat CSIF ha recollit ja 8.376 signatures de suport per reivindicar la recuperació de la línia de transport gratuït suprimida el 2010, que enllaçava la ciutat de València amb l’hospital Doctor Moliner, ubicat a la població de Serra, a 30 quilòmetres. La central sindical reclama la prestació d’aquest servei per a familiars de pacients, treballadors i estudiants. El recinte es troba allunyat del nucli urbà.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) explica que al maig va començar la campanya de recollida presencial de signatures. Al llarg d’aquests mesos ha instal·lat una taula per a aquesta finalitat en el propi hospital i també ha recopilat firmes els dissabtes a València. Compta amb el suport del moviment social Pel Teu Bé (MSTB).

CSIF demana, en el text de l’escrit per al qual recapta signatures, “la recuperació del servei d’autobús gratuït que partia des de la ciutat de València fins a l’hospital Doctor Moliner”. En el document avisa de la dificultat actual d’accés al recinte per a familiars de malalts, pacients que acudeixen a rehabilitació, treballadors o estudiants que assisteixen a formar-se.

El sindicat recalca que entre treballadors i pacients sumen una població d’unes 500 persones, i que en l’actualitat l’únic mitjà públic existent consisteix en un autobús que surt tres vegades al dia des de la parada de metro de Bétera.

El sindicat continuarà amb la recollida de signatures en els propers mesos i lliurarà un manifest als diferents partits amb representació a les Corts Valencianes per demanar la seua adhesió a la reivindicació de recuperació del servei. En el manifest recordarà la importància de facilitar el suport familiar als pacients de l’hospital Doctor Moliner, en molts casos malalts crònics d’avançada edat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment