IMG_1824 RL’Ajuntament de Bétera va celebrar dilluns el ple ordinari corresponent al mes de novembre. Una sessió a la qual van acudir més veïns del que és habitual i que a més va transcórrer d’una manera més fluida i lleugera. Entre els punts de l’ordre del dia el regidor d’Hisenda informava sobre el període mitjà de pagament als proveïdors durant el tercer trimestre de l’any.

A més s’aprovava l’adhesió de Ràdio Bétera a la “Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes”. Un punt que va servir per analitzar la situació legal en què es troba l’emissora local en aquests moments.

També es donava llum verda a l’expedient sobre projecte de Construcció d’obres d’ampliació de l’estació depuradora EDAR de Bétera.

En el torn de les mocions Mas Camarena-CUBE deixava sobre la taula una moció en la qual se sol·licitava que l’Ajuntament de Bétera destinara mitjançant un conveni 90.000 euros per pagar als veïns de la urbanització la taxa del fem de 2017 mentre es posa en marxa l’ordenança que regularitzarà d’una vegada per totes aquest servei. Una moció que va haver de deixar-se sobre la taula per falta d’informes jurídics que avalen la legalitat del conveni.

L’oposició va aprofitar durant la part final del ple per preguntar pels problemes generats pel Festardor i les conseqüències econòmiques que el festival ha tingut per Bétera. La regidora de Festes i Cultura es va encarregar de donar totes les explicacions pertinents i detalls com la neteja, seguretat i cessió de l’espai.

? A continuació podeu veure un vídeo resum del ple ordinari del mes de novembre ?

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment