ateneu-betera2Com ja vam avançar en passat mes de juliol, l’Ajuntament de Bétera prepara una actuació sobre la plaça del Mercat. La regidora d’Obres Publiques, Cristina Ballesteros, va explicar durant el ple del mes de novembre en què consistirà aquesta intervenció després de ser preguntada pel tema la portaveu del PP, Elia Verdevio.

Ballesteros va confirmar que s’han estat mantenint converses amb els veïns de la plaça per presentar-los el projecte i que al mateix temps poguessen aportar idees.

“Primer es va treure la font i ara es canviaran les llambordes trencats per altres nous, es va col·locar una placa de marbre i nous bancs per seure”, va explicar la regidora.

Ballesteros va confirmar que es col·locarà una altra font xicoteta per a beure amb polsador, encara que això encara està per decidir.

L’objectiu de l’Ajuntament de Bétera és que es regule el pas de vehicles per la plaça, “ja està totalment prohibit aparcar i ara intentarem mitjançant la col·locació de pilons reduir el trànsit. Es col·locaran pilons que pugen i baixen amb un comandament que tindran els veïns de la zona, la Policia Local i els serveis mèdics”.

S’estima que el cost total del projecte s’acoste als 54.000 euros.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment