controlEFE. Agents del Cos Nacional de Policia han detingut a la plaça de la Reina de València, en ple centre històric de la ciutat, a un home que havia segrestat un taxi i que, armat amb una pistola, havia disparat a una persona ja diversos cotxes policials encara que sense causar cap ferit.

Segons fonts policials, el succés ha començat aquesta tarda al carrer del Doctor Zamenhof quan l’ara detingut ha intentat cometre un robatori amb violència, concretament la bossa a una jove.

Una persona se l’ha recriminat i l’home ha fet diversos tirs contra ella, encara que sense causar-li cap dany, després de la qual cosa ha encanonat a una taxista, s’ha pujat al seu vehicle i l’ha obligat a fugir del lloc.

La persecució policial posterior, en què l’home ha disparat contra els cotxes patrulla, ha finalitzat a la plaça de la Reina amb el desarmament del sospitós, la identitat no ha estat facilitada, i la seua detenció.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment