Durant el ple municipal del mes de novembre el regidor del PP, Manuel Pérez, va preguntar al govern municipal per l’estat en què es troben moltes mocions que encara que han sigut presentades i aprovades no s’han posat en marxa total o parcialment.

Concretament, el regidor popular va preguntar per una moció presentada pel PP i aprovada per unanimitat en la qual se sol·licitava la posada en marxa d’una campanya de recollida solidària d’aliments anual en col·laboració amb diferents entitats i associacions locals.

Manuel Pérez va preguntar per altres tantes mocions aprovades relacionades amb el comerç o la implantació de panells informatius distribuïts per la localitat.

El regidor popular va retreure al govern local que el 90% de les mocions aprovades es queden als calaixos i no s’acaben posant en marxa. “Vostés tenen la responsabilitat política de fer-les complir perquè sembla que encara estan a l’oposició”, va expressar amb vehemència.

El portaveu del govern local, Enric Álvarez, va explicar que “presentar mocions és gratis, però que tot i que la voluntat és de complir-les, el ritme és  el que permet la gestió diària. En cap cas les deixem aparcades”.

? En el següent vídeo podeu veure i escoltar el debat generat en aquest punt ?

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment