13549581wLa Direcció General de Trànsit (DGT) espera una afluència de 200.000 persones al circuit Ricardo Tormo de Xest durant tot el cap de setmana per assistir a les tres jornades del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana amb el qual es tanca el campionat mundial de motociclisme de 2017.

La majoria dels assistents anirà en vehicles particulars per la qual cosa s’han establert mesures especials de vigilància a partir del matí de divendres i fins a la nit de diumenge.
El major nivell de trànsit es desenvoluparà per la A-3 entre Madrid i València i l’AP-7 i N-340 des límit de Tarragona fins a València i l’A-7 i AP-7 des de València fins a Alzira.

Per raons de seguretat s’estableixen restriccions a la circulació de vehicles de mercaderies de més de 7.500 quilos en determinats dies i hores.

El dispositiu comptarà amb més d’un centenar d’agents de la Guàrdia Civil, tres helicòpters i personal encarregat del manteniment d’equips i de la instal·lació de mesures a les vies. Com a complement al dispositiu especial, la DGT a través de les xarxes socials difondrà missatges tant a motoristes com als conductors de la resta de vehicles.

Als missatges en xarxes, se suma també les informacions que apareixeran en els panells lluminosos instal·lats a les diferents carreteres sobre les incidències o indicacions relatives a la circulació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment