poliEn el dia d’ahir mentre la Policia Local de Bétera estava fent un control al camí vell de Llíria-Sagunt, Camí del Pla, una furgoneta en adonar-se de la presència policial va tractar d’esquivar-lo amb un gir brusc.

Fonts policials confirmen que varen poder interceptar als dos ocupants, veïns de Paterna, amb un total de 856 kg de taronges presumptament furtades. A hores d’ara s’investiga als ocupants per la comissió d’un presumpte delicte de furt.

La Policia Local de la localitat ha confirmat a betera.com que actualment s’estan produint controls a la població a conseqüència dels nombrosos avisos de veïns que estan informant del furt de taronges, encara verdes, als seus camps.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment