plaza-ayuntamientoEl govern municipal ha anunciat l’Oferta d’Ocupació Pública (OOP) d’enguany, que preveu la incorporació de 219 professionals a la plantilla de l’Ajuntament. Es tracta d’una oferta variada que inclou 40 places per a policies locals i 11 per a bombers. A més a més, en esta OOP s’aborda per primera volta els processos de consolidació de moltes categories laborals.

Entre elles destaca la de Tècnics d’Administració General, on ixen 46 places de consolidació i estabilització, i 40 places pel torn lliure. El cos dels tècnics d’administració general es troba repartit per tots els servicis municipals i són fonamentals per al bon funcionament de la Casa.

Concretament, l’OOP de l’Ajuntament de València ofereix 40 places per a policies locals -12 de les quals seran de mobilitat i 28 pel torn lliure-, 40 places de TAG -34 seran de consolidació i 12 d’estabilització-, 11 per a bombers –tres de mobilitat i vuit lliures-.

A més d’encetar els processos de consolidació de TAG també s’aborden altres processos com farmacèutics, enginyers tècnics industrials, enginyer de camins, periodistes, metges, diverses categories de professors del conservatori. La proposta ha sigut presentada pel regidor de govern interior als sindicats de la Mesa General de Negociació i ha sigut aprovada per la majoria sindical. S’hi ha mostrat a favor UGT, CCOO, CSIF i Intersindical, mentre que el SPPLB hi ha votat en contra.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment