13558773wLa nova ràdio pública valenciana ha començat a emetre hui en proves, amb una programació composta per música en valencià i falques amb lemes com “Som À Punt, la radio i Hem Vingut a escortar-te” i “À Punt, la ràdio autonòmica” .

Els dials en els quals es pot escoltar l’emissora pública autonòmica des d’aquest matí són el 102.2 de la FM a València, el 96.5 a Alacant i el 102.7 a Castelló.

Segons ha informat posteriorment la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, les emissions, que inclouen música i indicatius, serviran per fer “les comprovacions tècniques de l’emissió prèvies a l’inici definitiu de les mateixes amb el magazín presentat per la periodista Jèssica Crespo al desembre”.

La directora general d’À Punt, Empar Marco, va anunciar a principis d’aquest mes que la ràdio del nou mitjà de comunicació públic valencià arrencaria les seues emissions al desembre, amb una programació reduïda d’un magazín matinal de tres hores i altres propostes similars, però sense informatius.

Pel que fa a la televisió pública, l’objectiu és que comence en el primer trimestre de 2018, tot i que la data exacta dependrà que es vagen incorporant professionals des de la borsa de treball temporal.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment