13558119wEFE. Un home de 28 anys ha estat detingut per la Policia Nacional a Alzira després de suposadament degollar la seua filla de dos anys i intentar suïcidar-se llançant-se per un segon pis, segons han informat a EFE fonts de la Policia Local i de la Policia Nacional .

El succés s’ha produït cap a les 17.00 hores d’aquest diumenge al número 12 del carrer Pare Castell d’Alzira quan, per causes que s’investiguen, l’home, de nacionalitat romanesa, ha matat la seua filla amb una arma blanca.

Posteriorment s’ha precipitat des del segon pis i ha estat traslladat a l’Hospital La Ribera, encara que al no revestir gravetat les ferides ha estat portat a la comissaria de la Policia Nacional a Alzira, on està detingut.

Segons fonts del Cos Nacional de Policia, han sigut alertats cap a les 17.00 hores que un home s’havia llançat des d’un segon pis i estava damunt d’un cotxe i en entrar al seu domicili han trobat morta la xiqueta.

La mare de la xiqueta, que no era a casa en el moment d’ocórrer el succés, ha hagut de ser assistida per un atac d’ansietat per un Suport Vital Bàsic (SVB) i ha sigut traslladada a l’Hospital de la Ribera, segons fonts sanitàries i de Delegació del Govern.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment