Sin título1

Foto: Contigo Bétera

El que fos candidat a l’alcaldia per Ciudadanos i actual regidor no adscrit de l’Ajuntament de Bétera, Pedro Gallén, ha confirmat la constitució d’un nou partit “Contigo Somos Democracia” a la localitat de Bétera.

Segons anuncia la nova agrupació local en un comunicat, la seua constitució es va celebrar el passat dissabte 11 de novembre “el creixement del partit polític nacional, encapçalat pel Diputat Provincial de València, José Enrique Aguar, està sent espectacular amb la integració d’agrupacions i amb elles molts regidors que es troben desencantats i defraudats per la forma dictatorial de la direcció dels actuals partits polítics a Espanya”.

A hores d’ara l’agrupació local de Contigo Bétera està formada per Pedro Gallén i presidida per Vicente Almenar “qui va ser recolzat pels afiliats de l’agrupació en la seua votació de constitució”, segons afirmen en una nota de premsa.

“Seguirem treballant amb transparència en la nostra tasca, animant a la participació dels veïns de tota la localitat de Bétera, sense distincions de residència. Vetllarem per la salut de la població. Hem d’aconseguir un subministrament d’aigua apta per al consum en totes les cases de Bétera; vetllarem per les bones pràctiques en la contractació dels serveis municipals; així com el desenvolupament d’una bona gestió per enfortir i facilitar l’àrea comercial a Bétera. El nostre propòsit és millorar Bétera”, afirma Vicente Alemanar.

Més notícies relacionades:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment