IMG_4078Dissabte Xisco Navarro va presentar el seu projecte social a l’Espai Cívic i Cultural de Bétera. Amb la sala plena va parlar de la seua experiència com a voluntari a Kènia, concretament a Makuyu, una aldea situada a la regió de Kènia central.

Allí, durant tres mesos va participar amb la missió de Makuyu Education Initiative a un centre de menuts i joves, de 4 a 14 anys, orfes o amb mares solteres que busquen una vida millor per als seus fills. Allí va retractar el seu dia a dia perquè la resta puguem transportar-nos fins a Àfrica a través de la imatge.

Es tracta d’una de les zones més pobres del món, a més compta amb un gran nombre de conflictes polítics en aquest moment com relatava el fotògraf. Però la Kènia que mostren les seues imatges és una ben diferent: la de l’educació, la col·laboració i la superació d’obstacles.

Si vols conéixer millor aquesta història pots fer-ho ací. Cal recordar que per a participar amb la campanya de crowdfunding, una plataforma de finançament per a poder captar fons, pots fer una col·laboració a Verkami des de 5 fins a 600 euros perquè aquest projecte es puga fer realitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment