IMG_4078Dissabte Xisco Navarro va presentar el seu projecte social a l’Espai Cívic i Cultural de Bétera. Amb la sala plena va parlar de la seua experiència com a voluntari a Kènia, concretament a Makuyu, una aldea situada a la regió de Kènia central.

Allí, durant tres mesos va participar amb la missió de Makuyu Education Initiative a un centre de menuts i joves, de 4 a 14 anys, orfes o amb mares solteres que busquen una vida millor per als seus fills. Allí va retractar el seu dia a dia perquè la resta puguem transportar-nos fins a Àfrica a través de la imatge.

Es tracta d’una de les zones més pobres del món, a més compta amb un gran nombre de conflictes polítics en aquest moment com relatava el fotògraf. Però la Kènia que mostren les seues imatges és una ben diferent: la de l’educació, la col·laboració i la superació d’obstacles.

Si vols conéixer millor aquesta història pots fer-ho ací. Cal recordar que per a participar amb la campanya de crowdfunding, una plataforma de finançament per a poder captar fons, pots fer una col·laboració a Verkami des de 5 fins a 600 euros perquè aquest projecte es puga fer realitat.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment