black friday beteraHui hem sabut que els valencians preveuen gastar entre 45 i 105 euros durant la campanya coneguda com “black friday”, que tindrà lloc el proper 24 de novembre, segons una enquesta-sondeig de la Unió de Consumidors.

Els comerços de Bétera també s’han unit a aquesta campanya amb l’objectiu d’oferir descomptes perquè els veïns i veïnes de Bétera puguen avançar les seues compres nadalenques sense eixir del poble.

És tracta d’una iniciativa posada en marxa per part de la regidoria municipal de Comerç amb la col•laboració de l’Associació de Comerciants local a la qual s’han unit més de 40 comerços associats.

Tots els comerços adherits oferiran algun tipus de descompte durant aquesta jornada, però no només hi ha botigues, a les promocions també s’uneixen bars i restaurants i empreses de serveis.

Moda, complements, òptiques, electrodomèstics, botigues d’informàtica, centres de perruqueria i estètica, herbolisterias, entre d’altres comerços, s’uneixen enguany al popular “black friday”. Podeu consultar la llista dels comerços i les seues ofertes a la pàgina web de l’Associació de Comerciants de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment