L’agrupació política Esquerra Unida de Bétera ha lamentat a través d’un comunicat que un any més el municipi de Bétera es quede sense uns pressupostos participatius en els quals els veïns puguen decidir a quins projectes inverteix l’Ajuntament de Bétera en 2018.

“El regidor d’Hisenda, davant la pregunta del coordinador d’EU-Bétera, va rebutjar la possibilitat que la ciutadania de Bétera puga decidir que una part de les inversions municipals per a l’any 2018 siguen decidides per les veïnes i veïns”, afirma la formació política sense representació al consistori en un comunicat.

“Des d’EU denunciem la negativa de donar la veu i vot a les veïnes i veïns un any mes tot i tenir-ho recollit en l’Acord Programàtic per un Govern Municipal. Aquesta negativa demostra la manca de voluntat política per propiciar la participació de la ciutadania” , afirmen.

Altres municipis sí que ho fan des que van començar a governar, un bon exemple d’això són la Pobla de Vallbona, Xàtiva, Riba-roja de Túria, Vilamarxant, Carlet o la ciutat de València. “Seguim pensant que si en altres localitats porten ja diversos anys amb aquests mecanismes de participació ciutadana, no entenem perquè en el nostre municipi es nega aquesta possibilitat a la ciutadania”, conclouen.

Notícies relacionades:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment