Cartell presentació d'esbossos 2018 JLFLa Junta Local Fallera de Bétera ha organitzat per al dissabte 25 de novembre a les 19:00 h i a l’auditori de la Casa de la Cultura la presentació dels esbossos dels monuments fallers que lluiran als carrers del poble a partir del 15 de març. Es tracta d’un acte molt esperat per les comissions falleres i els seus màxims representants doncs, a banda que suposa el primer acte conjunt oficial del nou exercici faller, també desvelen els secrets millors guardats de qualsevol comissió: com seran els monuments fallers.

Aquesta resposta serà contestada comissió a comissió mitjançant la projecció d’uns audiovisuals on es podrà apreciar l’evolució dels monuments així com els esbossos de tots els monuments, per primera volta.

A més a més els màxims representants 2018 de les cinc comissions de Bétera: Carraixet, Gran Via de l’Est, Gran Vía del Sur, La Barraca i l’Albereda, rebran una còpia dels seus esbossos els quals seran signats pels artistes encarregats de la construcció d’aquests.

Altra de la raó pel que aquest acte compta cada volta amb més seguidors és perquè els artistes tenen l’oportunitat d’explicar els treballs que al mes de març faran que les respectives barriades de Bétera siguen un autèntic trànsit de curiosos i visitants. Així doncs, un a un donaran a conéixer la sàtira triada i plasmada als seus monuments.

L’acte transcorrerà baix l’atenta mirada de les Falleres Majors de Bétera 2018: Andrea Peinado i Luisa Motilla, les quals juntament amb la Regidora de Cultura, Festes i Tradicions, Raquel Puig i l’Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment