13570545wEFE. Els bombers han aconseguit controlar l’incendi industrial declarat aquesta matinada en una empresa de reciclatge de ferralla metàl·lica a la localitat valenciana de Riba-roja de Túria, segons el Consorci Provincial.

En les tasques d’extinció han arribat a participar 12 bombers dels parcs de Paterna i Chiva, que han treballat tota la nit, tot i que a hores d’ara només queden en el lloc dels fets efectius de Paterna per intentar donar per extingit l’incendi.

Segons les primeres estimacions, s’han cremat diversos contenidors i de moment es desconeixen les causes del sinistre.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment