13570545wEFE. Els bombers han aconseguit controlar l’incendi industrial declarat aquesta matinada en una empresa de reciclatge de ferralla metàl·lica a la localitat valenciana de Riba-roja de Túria, segons el Consorci Provincial.

En les tasques d’extinció han arribat a participar 12 bombers dels parcs de Paterna i Chiva, que han treballat tota la nit, tot i que a hores d’ara només queden en el lloc dels fets efectius de Paterna per intentar donar per extingit l’incendi.

Segons les primeres estimacions, s’han cremat diversos contenidors i de moment es desconeixen les causes del sinistre.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment