WhatsApp Image 2017-11-12 at 21.18.48La nova associació Pro Casa de la Dona de Bétera ha organitzat amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, que se celebra el dissabte 25 de novembre, un mercat solidari.

L’objectiu d’aquest esdeveniment és recollir diners per finançar les activitats que aquesta nova entitat està realitzant a la localitat de Bétera en defensa dels drets i llibertats de la dona.

La Casa de la Dona pretén consolidar-se com un espai de participació “on les dones puguen trobar suport i solució als seus problemes, apoderant i integrant-les en el projecte que elles mateixes ajuden a impulsar”.

Durant aquesta jornada, que se celebrarà de 9.00 a 18.00 hores als Jardins de Casa Nebot hi haurà un rastell solidari de roba infantil i adulta de segona mà, joguines, decoració i parament de la llar.

A més se celebraran activitats per als més menuts i castells inflables. També hi haurà barra de bar amb tapes, entrepans i beguda i la música en directe de “EL sueño de Sidan” i “El gitano alegre”.

Entre les xerrades-col·loqui els assistents podran aprendre de l’experiència de Víctor Mendoza, policia local graduat en Educació Social, que parlarà sobre “Educar en Igualtat” i de Lorena Cotano que parlarà de “Micromasclismes”.

Des de l’entitat animen els comerços del poble a participar en aquest esdeveniment solidari donant productes que es puguen sortejar a la rifa solidària que se celebrarà durant la jornada.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment