cartelicoh betarah.inddLa regidoria de Drets Socials de l’Ajuntament de Bétera, junt amb Cáritas, Protecció Civil, Asfana famílies nombroses i Bétera Solidària, convida a col.laborar dissabte que ve, 25 de novembre, en la campanya solidària d’arreplega d’aliments, que porta el lema “Ajudant Ajudes”.

Els veïns de Bétera podran participar portant aliments no peribles al Charter Consum La vereda, Supermercat Más y Más i al Mercadona, en horari de 09:00h a 21:00 hores.

La regidora de Drets Socials, Raquel Puig, ha volgut agrair a “les associacions i comerços col.laboradors la seua implicació en la campanya, i que ens deixen estar presents als seus establiments” i ha recordat que els donatius els repartirà Cáritas entre les famílies més necessitades de Bétera.

Entre els productes més demanats hi ha: galetes, llet, conserves, sucs, llegums, cereals, sucre i aliments propis del Nadal.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment