COMPLEJO EDUCATIVO MAS CAMARENA 10º ENCUENTRO BENCHMARKINGEl Col·legi Mas Camarena acull la 10ª trobada de Benchmarking Educatiu organitzat per l’Associació de col·legis privats i independents CICAE. Cada any es tria un centre punter d’Espanya per realitzar aquestes jornades d’intercanvi de coneixements i experiències educatives amb l’objectiu de realitzar una recerca activa de les millors pràctiques que condueixen a un acompliment excel·lent en els centres.

Els col·legis assistents de tot Espanya han viatjat fins a València per gaudir del 10è Benchmarking al Complex Educatiu Mas Camarena. Des del 15 al 17 de novembre mig centenar d’assistents han conegut els projectes innovadors que està implantant el centre, experiències i casos d’èxit dels darrers anys, així com la riquesa de realitzar networking entre els assistents.

El Complex Educatiu Mas Camarena es caracteritza per la seua bona trajectòria en els resultats acadèmics, sent enguany el sisè consecutiu que arriben a la millor nota a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) de la Comunitat Valenciana. Gran part d’aquest context es deu a la implicació i el compromís vocacional del professorat, al qual se li brinda constant formació per mantenir-se sempre a l’avantguarda educativa.

Mas Camarena aposta per la innovació, sempre implementada en l’educació gradualment i avaluant constantment el seu impacte en l’aprenentatge dels alumnes. Tots aquests components van fer que fos un amfitrió amb grans aportacions per a la resta de centres.

Maite Marín, directora del Col·legi Mas Camarena, va inaugurar l’esdeveniment amb la presentació del seu gran projecte educatiu. Més endavant, en la sessió plenària en el Complex Preuniversitari del centre, José Luis Marín, fundador dels Colegios Siglo XXI, va apropar a tots els presents la història del centre valencià, un recorregut per més de 56 anys dedicats al món de l’educació i que han creat un potent grup educatiu, Colegios Siglo XXI.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment