Més de cinquanta veïnes i veïns de la urbanització Camí de Paterna, més coneguda com el Paternero, van assistir a la reunió informativa convocada diumenge passat a la Plaça del Pou de la urbanització. L’objectiu d’aquesta trobada era conèixer les gestions i propostes realitzades davant l’Ajuntament de Bétera durant aquest any 2017.

Després de fer entrega a cada veí un full informatiu amb cada petició detallada, els assistents han coincidit amb la junta directiva d’Associació de Veïns en que “la gestió de l’actual equip de govern cap a la nostra urbanització no és la que esperàvem”, han afirmat.

Els assistents han proposat continuar insistint en exigir a l’equip de govern el compliment de les obligacions mínimes que fixa la Llei de Bases de Règim Local i es destine “part de les quantitats rebudes aquest any i les que puga rebre l’any que ve d’altres administracions als serveis d’enllumenat públic de la nostra urbanització o altres serveis mínims que no tenim”.

A més l’associació ha anunciat la mobilització dels veïns: “S’ha proposat i acordat convocar una concentració abans d’acabar l’any, davant l’Ajuntament, amb la finalitat de continuar exigint solució a les greus deficiències de la nostra urbanització”, afirmen.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment