Més de cinquanta veïnes i veïns de la urbanització Camí de Paterna, més coneguda com el Paternero, van assistir a la reunió informativa convocada diumenge passat a la Plaça del Pou de la urbanització. L’objectiu d’aquesta trobada era conèixer les gestions i propostes realitzades davant l’Ajuntament de Bétera durant aquest any 2017.

Després de fer entrega a cada veí un full informatiu amb cada petició detallada, els assistents han coincidit amb la junta directiva d’Associació de Veïns en que “la gestió de l’actual equip de govern cap a la nostra urbanització no és la que esperàvem”, han afirmat.

Els assistents han proposat continuar insistint en exigir a l’equip de govern el compliment de les obligacions mínimes que fixa la Llei de Bases de Règim Local i es destine “part de les quantitats rebudes aquest any i les que puga rebre l’any que ve d’altres administracions als serveis d’enllumenat públic de la nostra urbanització o altres serveis mínims que no tenim”.

A més l’associació ha anunciat la mobilització dels veïns: “S’ha proposat i acordat convocar una concentració abans d’acabar l’any, davant l’Ajuntament, amb la finalitat de continuar exigint solució a les greus deficiències de la nostra urbanització”, afirmen.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment