13586444wEFE. Un ciclista ha mort aquest matí en un accident de trànsit a València en què s’han vist implicats un camió i una bicicleta, segons han informat fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) i de la Policia Local.

El succés ha passat cap a les 9.40 hores a la Gran Via Ferran el Catòlic, a l’altura del carrer Àngel Guimerà, pel que sembla pel “frec” del camió amb el ciclista quan han iniciat la marxa en un semàfor, per causes que s’investiguen .

Segons ha informat la Policia Local, el conductor del camió ha donat negatiu en el test d’alcoholèmia i de consum de drogues, i els agents estan analitzant les càmeres de gravació de la zona per determinar les possibles causes de l’accident.

Al lloc s’ha desplaçat una unitat del Servici d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), l’equip mèdic només ha pogut confirmar la mort del ciclista, un home de 61 anys d’edat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment