img_10144El proper divendres 24 de novembre el poble de Bétera commemora el Dia Internacional contra la Violència de Gènere amb una marxa que recorrerà els carrers del municipi.

La caminata ha sigut convocada per l’Ajuntament de Bétera qui ha convidat els veïns i veïnes de la localitat a participar en aquest acte que any rere any vol denunciar i fer visible aquesta xacra de la societat per la que cada any moren desenes de dones a Espanya.

La marxa començarà a les 17:30 hores a la porta de l’Ajuntament de Bétera (carrer Gascón Sirera) i acabarà a la llar dels jubilats.

Com cada any a la porta del consistori es les representants de les associacions de dones de Bétera llegiran els seus respectius manifestos amb l’objectiu d’analitzar la situació, avenços i retrocessos d’aquest últim any. Així com es guardarà un minut de silenci per les dones mortes en mans de les seues parelles o exparelles durant 2017.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment