robatori betera

Foto: Policia Local Bétera

La Policia Local de Bétera continua amb la lluita contra el robatori i contraban de taronges en els camps de Bétera.

Tal com han informat a través del seu compte oficial de Twitter, ahir van recuperar 420 quilos de taronges presumptament furtades en Pla de Pinela i ara s’investiga a tres persones per la comissió d’un presumpte delicte lleu de furt.

La Policia Local de Bétera recorda que la col·laboració ciutadana és fonamental per tallar els robatoris al camp i animen els ciutadans a telefonar a la policia davant de qualsevol sospita de robatori.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment