robatori betera

Foto: Policia Local Bétera

La Policia Local de Bétera continua amb la lluita contra el robatori i contraban de taronges en els camps de Bétera.

Tal com han informat a través del seu compte oficial de Twitter, ahir van recuperar 420 quilos de taronges presumptament furtades en Pla de Pinela i ara s’investiga a tres persones per la comissió d’un presumpte delicte lleu de furt.

La Policia Local de Bétera recorda que la col·laboració ciutadana és fonamental per tallar els robatoris al camp i animen els ciutadans a telefonar a la policia davant de qualsevol sospita de robatori.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment