servilleta beteraEn els últims dies l’Ajuntament de Bétera ha repartit prop de 14.000 tovalloles de paper amb missatges contra el masclisme pels bars, restaurants i pubs del poble.

La jove fotògrafa de Bétera, Eva Mollo, va ser qui va idear aquesta campanya i la va proposar, a través de l’APP Bétera en Línia, a la regidoria de la Dona amb l’objectiu que es posara en marxa i arribara a tots els veïns i veïnes de la localitat però sobretot “a les xiques més joves”.

“Havia vist una cosa semblant en un poble de Madrid i em vaig preguntar per què no fer-ho a Bétera, tot i que allí eren missatges contra el maltractament i jo he volgut que siguen missatges feministes, que arriben a les xiques i siguen elles les que tinguen les armes i els arguments que tinc jo per defensar-me”, explica Eva Mollo a aquest diari.

Eva va proposar la campanya fa més de sis mesos i és ara quan s’ha llançat aprofitant la commemoració del Dia Contra la Violència de Gènere.

“Jo mateixa he pensat, escrit i dissenyat les frases per tal que arriben a l’home masclista que està esmorzant al bar, però sobretot a les dones. Treballe amb adolescents que els caps de setmana es mouen pels bars de Bétera i vull que llegeixen els missatges clars i contundents”, explica.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment