EFE. Un home d’uns 60 anys d’edat ha mort aquest matí després de ser atropellat a València per una motocicleta el conductor ha estat traslladat en estat “molt greu” a l’hospital, segons fonts de la Policia Local i del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

L’accident s’ha produït cap a les onze del matí a la cantonada de l’Avinguda de Blasco Ibáñez amb el carrer de Clariano de la capital valenciana quan, per causes no determinades, s’ha produït l’atropellament.

El CICU ha rebut sobre aquesta hora un avís que alertava que una motocicleta havia atropellat un vianant i que hi havia dues persones accidentades i inconscients. Fins al lloc s’ha traslladat una unitat del Servei d’Assistència Mèdica Urgent (SAMU) i l’equip mèdic ha confirmat la mort del vianant, un home d’uns 60 anys d’edat.

El motorista, un jove de 28 anys, ha patit politraumatisme i commoció i, després de ser estabilitzat, ha estat traslladat en una unitat del SAMU a l’Hospital Clínic de València. Fonts de la Policia Local de València han indicat que el ferit traslladat al centre hospitalari estava en estat “molt greu”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment