Cami PaternaL’Associació de veïns i veïnes de Camí Paterna de Bétera han presentat aquest mateix dijous 23 de novembre un escrit dirigit al Diputat Provincial de l’Àrea de Carreteres i Infraestructures, Pablo Seguí, amb l’objectiu de sol·licitar mesures per aturar la excés de velocitat dels vehicles a la carretera Camí Paterna.

Aquesta carretera de El Paternero és competència de la Diputació de València per això els veïns han sol·licitat a la institució la instal·lació de reductors de velocitat o guals en aquesta via que uneix la localitat de Bétera amb Mas Camarena al seu pas per la urbanització Camí Paterna.

Els veïns pretenen d’aquesta manera que els conductors mantinguen una velocitat reduïda al llarg del tram que travessa la zona residencial de la urbanització per a evitar possibles atropellaments i altres molèsties que diàriament causen l’excés de velocitat amb què es circula per la carretera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment