Fins al Saló de Plens del Castell varen acudir un gran nombre de veïns de la localitat per presenciar l’entrega de les beques per a la joventut. El passat divendres, com es va fent des de fa 15 anys, es va dur a terme la XV Edició de Beques Cultura i Esport i la VII Edició de Beques de Música.

Lluís Usó Izquierdo, Cultura (1.000 euros); Irene Zuñiga Centenero i Carla Morante Monraval, Esport (500 euros); i per últim, Ana Casañ Alufre i Joan Gascó Martín, a l’apartat de Música (500 euros), varen ser els guardonats.

Per la seua part, l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, va donar l’enhorabona als cinc joves que “tenen una afició artística o esportiva sense abandonar la formació acadèmica” i a tots els que han sigut premiats al llarg dels 15 anys d’història de les beques.

La part final va estar marcada per la literatura de Merce Leal, amb la lectura de monòlegs i poemes, i la interpretació musical d’Ana Casañ, amb el violí, i Joan Gascó, amb el piano. Des de la Fundació es pretén donar suport a projectes tant cultural com esportius i artístics.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment