13606278wLa fira ExpoJove, que es celebrarà del 26 de desembre al 4 de gener a Fira València, girarà al voltant de l’alimentació saludable i sostenible, davall l’eslògan ‘Nyam!’, amb motiu de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació de la FAO, que enguany disfruta la ciutat de València.

“Moltes vegades no associem les conductes saludables en l’alimentació a la diversió. Es tracta ací d’aprofitar ExpoJove per a generar conductes i percepcions positives cap a determinats aliments com les fruites, els llegums o les verdures, i ajudar als pares i mares a crear hàbits d’alimentació saludables entre els més menuts, tot lligant-ho al joc i l’entreteniment”, ha exposat el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, en la presentació de la programació.

La fira d’enguany estarà dividida en sis àrees temàtiques: ‘La gran cuina’ serà l’escenari principal on tots els dies a les 14 hores trobarem al grup Pop Corn’s de Maduixa Teatre, a diverses Falles amb els seus playbacks i la clausura, a les 19 h, a càrrec del Mag Yunke i el seu espectacle de grans il·lusions ‘Conjuro’. A més, hi haurà altres cinc espais en referència als espais d’on provenen els aliments, que seran La Granja, La Muntanya, El Bosc, L’Horta i L’Albufera i la Mar.

L’horari d’Expojove serà d’11 a 20 hores, a excepció del 31 de desembre que estarà oberta de 10 a 14 h i l’1 de gener que obrirà de 16 a 21 h. Es podran gaudir de vora 15 espectacles diaris i de 15 tallers diferents repartits en un pavelló de 12.000 metres quadrats.

La distribució en quatre pavellons serà la mateixa que l’any passat, on es comptarà amb la fira d’atraccions, les zones d’esport i també el pavelló de marques, entitats i institucions. Enguany, tal com ha recordat Fuset, “s’ha fet un especial esforç en què els llocs de menjar que són habituals en la fira paren especial atenció a la temàtica i tinguen entre la seua oferta productes sostenibles i saludables”.

El pressupost de la fira ExpoJove d’enguany és d’aproximadament 420.000 euros, segons ha informat l’Ajuntament en un comunicat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment