Urbanisme és una d’eixes regidories complicades en què el treball diari dels tècnics i els seus responsables no es veu a simple vista. Tot i la complexitat de la situació urbanística de Bétera, durant l’última legislatura hi ha hagut avanços importants dels quals hem parlat amb la regidora de Compromís, Neus Sánchez.

Ella ens ha fet una radiografia de com s’està treballant en aquests moments per controlar les actuacions dels agents urbanitzadors, modificar el Pla General perquè siga més realista i dotar de clavegueram i il·luminació a les urbanitzacions d’una manera equitativa i realista. Encara que qualsevol moviment és complex a nivell legal i burocràtic Neus Sánchez assegura que l’equip de govern està escoltant als veïns i avançant en temes importants.

La regidoria també ha aprovat recentment la remodelació de la Taxa Urbanística per la qual s’actualitzen els preus que el veí paga per actuacions urbanístiques, inspeccions tècniques i expedició de documents. Tal com explica la regidora algunes taxes han pujat i altres han baixat.

Un altre tema en el qual s’ha avançat és en la millora dels carrers del R-1 que, tot i ser una zona relativament nova, les arrels dels arbres han anat aixecant voreres i trencant canonades d’aigua.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment