paternero-beteraLa setmana passada l’Associació de Veïns Camí de Paterna anunciava que els veïns començarien a mobilitzar-se de nou després d’una reunió en la qual van analitzar les actuacions dutes per l’Ajuntament de Bétera i concloure que la gestió no és la que esperaven.

Els veïns de l’associació es concentraran el proper 13 de desembre a les 18:00 hores a les portes del consistori amb l’objectiu de “mostrar el nostre rebuig a la situació d’abandó que patim per part de l’Ajuntament de Bétera”, segons han declarat.

A més els veïns presentaran davant els asisitentes les seues propostes “exigint solució a les mancances de serveis bàsics que patim”.

Els veïns del Paternero han sigut convocats a participar portant una espelma o llanterna per fer visible una de les seues principals necessitats: la col·locació de punts de llum als carrers de la urbanització.

 
 

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment