paternero-beteraLa setmana passada l’Associació de Veïns Camí de Paterna anunciava que els veïns començarien a mobilitzar-se de nou després d’una reunió en la qual van analitzar les actuacions dutes per l’Ajuntament de Bétera i concloure que la gestió no és la que esperaven.

Els veïns de l’associació es concentraran el proper 13 de desembre a les 18:00 hores a les portes del consistori amb l’objectiu de “mostrar el nostre rebuig a la situació d’abandó que patim per part de l’Ajuntament de Bétera”, segons han declarat.

A més els veïns presentaran davant els asisitentes les seues propostes “exigint solució a les mancances de serveis bàsics que patim”.

Els veïns del Paternero han sigut convocats a participar portant una espelma o llanterna per fer visible una de les seues principals necessitats: la col·locació de punts de llum als carrers de la urbanització.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment