volunteer-422598_960_720L’Ajuntament de Bétera posa en marxa un nou curs d’iniciació per aprendre el Llenguatge de Signes. Les classes seran impartides a Bétera pels professors de FESORD (Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana) els dies 9, 11, 16, 18, 23, 25 i 30 de gener i 1, 6 i 8 de febrer de 2018.

En total 25 hores en què els alumnes aprendran les estratègies, tècniques i coneixements bàsics de la Llengua de Signes amb l’objectiu d’afavorir la integració, inclusió i participació de les persones oients amb les persones sordes.

Durant 10 jornades, de 17.00 a 20.15 hores els assistents coneixeran aspectes com l’abecedari, l’expressió facial i expressió corporal, l’estructura del llenguatge o aspectes socioculturals del Llenguatge dels Signes.

El curs té un aforament limitat i les persones interessades a realitzar-lo (majors de 18 anys) poden inscriure des d’avui mateix i fins al pròxim 4 de gener lliurant una instància a Casa Nebot o mitjançant el correu juventud@betera.es.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment