IMG_3910Aquest dissabte 2 de desembre a les 19.00 hores a la Casa de la Cultura de Bétera tindrà lloc la X Mostra de Música i Cultura Tradicional que en aquesta ocasió porta per nom “En Clau de Dona”.

L’Associació Cultural l’Aljama de Bétera ha preparat per a celebrar aquests deu anys un espectacle dedicat a la dona en la tradició valenciana, que ha tingut un paper fonamental en la transmissió oral “gràcies a elles hui podem treballar en una gran quantitat de cançons i melodies que formen el repertori de la música popular i tradicional valenciana. D’altra banda volem també posar el valor als músics i als seus instruments”, ha explicat José Codina, president de l’Aljama a aquest diari.

Durant una hora i mitja d’espectacle es pujaran a l’escenari un total de 32 ballarins i músics que s’integraran en una posada d’escena molt natural “volem que els protagonistes siguen els músics i les seues veus”.

Com cada any l’Aljama ha comptat amb la col·laboració dels que millor saben compondre aquest espectacle com són l’actor de Bétera Pep Ricart, la mestra de ball Inma Lopez, Toni Gimeno a la part musical i Sevi Asensi amb l’audiovisual, al so i la il·luminació.

La Mostra, a més de ser un homenatge a la cultura popular valenciana també és un acte benèfic, per la qual cosa tota la recaptació anirà dirigida a la Fundació Vicente Ferrer amb qui l’Aljama treballa braç a braç des de fa anys. “Gràcies a la col•laboració de Bes Audiovisual, Autocars Ramon, Pollos Planes i l’Ajuntament de Bétera, tornem a repetir a la Fundació Vicente Ferrer, a la qual estem treballant amb diferents projectes molt interessants”.

Entrades anticipades

L’Aljama té l’objectiu d’omplir l’auditori de la Casa de la Cultura com fa cada any. Els veïns i veïnes del municipi sempre responen a aquesta crida i de fet la venda d’entrades va a un ritme similar a la d’anys anteriors. El preu és de 4 euros l’entrada d’adults i 2 euros l’entrada infantil. Encara poden adquirir de manera anticipada a la botiga Pollos Planes de Bétera, al carrer Gascón Sirera, 59.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment