pleno portadaDilluns que ve, dia 4 de desembre, l’Ajuntament de Bétera celebrarà el ple ordinari corresponent al mes de desembre. La cita serà a les 19:00 hores al Saló de Plens del Castell.

A l’ordre del dia publicada pel consistori caldrà sumar-li les mocions, els precs i preguntes dels regidors i del públic assistent.

Les càmeres i micròfons de Betera.com gravaran la sessió plenària per poder oferir als nostres lectors vídeos amb els debats i intervencions de cada grup polític de la coporación municipal.

ORDRE DEL DIA

1. RÈGIM JURÍDIC.- Correspondència oficial, assumptes i disposicions de caràcter general.
2. RÈGIM JURÍDIC.- Control i fiscalització de les resolucions de l’Alcaldia dictades des de l’última sessió plenària ordinària.
3. RÈGIM JURÍDIC.- Dació de compte de les sessions de la Junta de Govern Local celebrades des de l’última sessió plenària ordinària.
4. HISENDA.- Expedient sobre dació compte d’Informe de la Intervenció municipal no 413-2017, sobre càlcul de cost efectiu dels serveis prestats any 2016.
5. PERSONAL.- Expedient sobre reconeixement de compatibilitat de lloc de treball d’empleat públic amb l’exercici de l’activitat docent.
6. URBANISME.- Expedient sobre Programa d’Actuació Integrada del Sector I-1 de Bétera. Acceptació renúncia de l’agent urbanitzador.
7. URBANISME.- Expedient sobre “Projecte de reparcel·lació forçosa de la illa 9 de la Subunitat 2 de la U.E. Montesano”. Resolució Recurs Reposició i declaració de fermesa.
8. RÈGIM JURÍDIC Torn obert de paraules.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment