pleno portadaDilluns que ve, dia 4 de desembre, l’Ajuntament de Bétera celebrarà el ple ordinari corresponent al mes de desembre. La cita serà a les 19:00 hores al Saló de Plens del Castell.

A l’ordre del dia publicada pel consistori caldrà sumar-li les mocions, els precs i preguntes dels regidors i del públic assistent.

Les càmeres i micròfons de Betera.com gravaran la sessió plenària per poder oferir als nostres lectors vídeos amb els debats i intervencions de cada grup polític de la coporación municipal.

ORDRE DEL DIA

1. RÈGIM JURÍDIC.- Correspondència oficial, assumptes i disposicions de caràcter general.
2. RÈGIM JURÍDIC.- Control i fiscalització de les resolucions de l’Alcaldia dictades des de l’última sessió plenària ordinària.
3. RÈGIM JURÍDIC.- Dació de compte de les sessions de la Junta de Govern Local celebrades des de l’última sessió plenària ordinària.
4. HISENDA.- Expedient sobre dació compte d’Informe de la Intervenció municipal no 413-2017, sobre càlcul de cost efectiu dels serveis prestats any 2016.
5. PERSONAL.- Expedient sobre reconeixement de compatibilitat de lloc de treball d’empleat públic amb l’exercici de l’activitat docent.
6. URBANISME.- Expedient sobre Programa d’Actuació Integrada del Sector I-1 de Bétera. Acceptació renúncia de l’agent urbanitzador.
7. URBANISME.- Expedient sobre “Projecte de reparcel·lació forçosa de la illa 9 de la Subunitat 2 de la U.E. Montesano”. Resolució Recurs Reposició i declaració de fermesa.
8. RÈGIM JURÍDIC Torn obert de paraules.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment