13613668wEFE. L’Hospital La Fe de València és el sisé centre sanitari públic més prestigiós d’Espanya i puja un lloc respecte a rànquing de 2016 d’hospitals que porta a terme anualment el Monitor de Reputació Sanitària a partir de 5.261 enquestes a professionals de la sanitat, pacients i experts.

L’Hospital Universitari La Pau de Madrid i la Clínica Universitat de Navarra continuen sent els hospitals més prestigiosos per quart any consecutiu en aquest rànquing de centres hospitalaris públics i privats, respectivament.

Són els anys que es ve realitzant l’estudi del Monitor de Reputació Sanitària, que en aquesta ocasió ha estat elaborat a partir de les esmentades enquestes per avaluar 1.100 indicadors de qualitat.

La llista es manté pràcticament sense canvis en l’àmbit públic, amb La Pau, el Clínic de Barcelona, el Gregorio Marañón, el 12 d’octubre -ambdós de Madrid- i el Vall d’Hebron de Barcelona, copant els primers cinc llocs.

La segueixen la Fe (València), que puja un lloc; el Ramón i Cajal (Madrid), que el baixa; el Verge del Rocío (Sevilla), que continua al mateix lloc -octavo-, igual que el Clínic San Carlos, també a la capital, mentre que entra a la llista dels deu primers el Porta de Ferro de Majadahonda (Madrid), que l’any passat estava en el tretzè lloc.

Pel que fa a la sanitat privada, un any més sobresurt la Clínica de Navarra com l’hospital amb més reputació, mentre que el segueixen quatre hospitals de Madrid: la clínica Quirón -l’any passat era cinquena-, l’HM Sanchinarro-CIO Centre Clara Campal -puja del quart al tercer lloc-; Sanitas la Zarzuela -baixa 1 lloc- i en cinquè el HM Montepríncipe, que baixa també un esglaó a la llista.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment