IMG_4112Els comerços de Bétera es posen les piles de cara a la camapaña de Nadal amb l’objectiu que els veïns i veïnes facen les seues compres en els establiments del poble. Per això enguany es sortejaran fins a 130 cistelles de Nadal entre aquells clients que compren en els comerços adherits a l’Assocació de Comerciants de Bétera.

Què fer per participar en el sorteig?

Participar en aquest sorteig és molt fàcil: només has de comprar en un dels comerços de l’ACB, omplir una butlleta i dipositar-lo a l’urna de la botiga des de ja i fins al 22 de desembre. Aquest mateix dia, a parir de les 15:00 hores, es realitzarà el sorteig en la seu de l’associació entre totes les butlletes dipositats de les 130 cistelles de Nadal.

Per a més informació sobre la campanya “COMPRA AL COMERÇ ASSOCIAT I GUANYA UNA CISTELLA” podeu consultar les bases a la pàgina web de l’Associació de Comerciants de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment