pleno 1Durant el ple ordinari de desembre celebrat ahir dilluns, el portaveu i regidor d’Hisenda, Enric Álvarez, lamentava públicament la campanya mediàtica que el PP està realitzant amb el tema de la baixada de l’IBI al municipi.

Per al regidor es tracta d’una campanya política totalment demagògica amb l’únic objectiu de desgastar el govern local. Enric Álvarez insisteix que a més la moció aprovada per l’oposició és irresponsable, ja que no té en compte que la rebaixa proposta suposaria 687.000 euros a les arques municipals i destrossaria la regla de despesa de l’Ajuntament de Bétera.

El regidor de Compromís recordava que en els anys en què va governar el PP a Bétera, amb Germán Cotanda al capdavant, la regidora socialista Pilar Ros va proposar en diverses ocasions una rebaixa d’aquest impost i mai es va tenir en compte.

Per al·lusions Germán Cotanda va entrar en el debat per justificar que en aquell moment la situació de les arques municipals era crítica.

El regidor d’Hisenda va aclarir que en cap moment s’han negat a una baixada de l’IBI però la regla de despesa del Ministeri d’Hisenda imposada per Cristóbal Montoro és dura i ofega als ajuntaments tot i tenir els comptes sanejats i amb superàvit.

? A continuació podeu veure un vídeo resum del debat generat sobre aquest tema entre Compromís i PP ?

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment